Archief 2017

Buitenplanten, potten, woonaccessoires en decoratieartikelen alles waar je van gedroomd hebt. De naam van dat ‘groene’ Eldorado? Tuincentrum Slingerland!

De eigenaren Arian Slingerland en zijn dochter Serena namen het bedrijf in september van het vorig jaar over van de familie Boudewijn. “Ik was me al een tijd aan het oriënteren om voor mezelf te gaan beginnen”, vertelt Arian Slingerland. “Dit bleek een ideale kans op een perfecte locatie. Mijn dochter was al even en- thousiast. Net als ik heeft ze volop passie voor het vak én kennis van zaken. Voordat ze ging werken volgde ze de opleiding Bloem en design aan het Wellant College in Houten. Zelf heb ik vroeger de Tuinbouwschool gevolgd.”

“Vanaf mijn vijftiende kwam ik al tijdens een stage in een tuincentrum te werken”, vervolgt Arian. “Dat beviel wederzijds zo goed dat ik er na mijn studie mocht blijven. Tot mijn dertig- ste was ik in loondienst als vaste medewerker/ verkoopadviseur. Daarna schoof ik door naar de functie van bedrijfsleider van een nieuw tuincentrum in Boskoop.”
“Op een gegeven moment werd de tijd rijp om al mijn ervaring en inzichten te benutten binnen mijn eigen ondernemerschap. Met Tuincentrum Slingerland is in die zin een droom uitgekomen.”

‘Anders dan veel andere aanbieders zijn wij vooral gericht op ‘groen’  en mooie accessoires’

“We draaien nu dik een half jaar en het loopt geweldig! We trekken veel klanten uit Krimpen aan de Lek en de wijde regio. Onze klanten waarderen niet alleen het grote assortiment op het gebied van binnen- en buitenplanten, strui- ken, bomen, woondecoraties, seizoensdecora- ties en potterie, ze zijn ook blij met de goede advisering en de inspiratie die ze hier opdoen.

Daarnaast vinden de mensen het fijn dat we altijd verse planten hebben, zelf ingekocht op de veiling of bij handelskwekerijen in Boskoop. Voeg daarbij de ruime parkeergele- genheid direct bij onze winkel en ons gemo- tiveerde en klantvriendelijke medewerkers- team en het succes is verklaard!” Het mag duidelijk zijn: Tuincentrum Slingerland is zeker geen doorsnee-tuincentrum. “Anders dan veel andere aanbieders zijn wij vooral gericht op ‘groen’ en mooie accessoires. En dat tegen ver- rassend scherpe prijzen! We nodigen iedereen dan ook van harte uit om eens langs te komen. Want ik kan er wel enthousiast over vertellen: nóg veel beter is het om zelf te komen kijken en verrast te worden met steeds weer nieuwe artikelen!”
Bron: Floris magazine